Meszibence kérdése:
Meg vettem régen az Orange box - ot. Viszont amire felraktam steam Accountra az 2 éve elcsesződött, akkor anyira nem zavart de most már nagyon is. Hova írjak a steam - nek és mit? (nem tudok túl jól angolul)
Figyelt kérdés
most már van egy új accointom és már ezt szoktam meg, azt szeretném hogy ezen müködjön ugyan úgy az orange box (a régi cuccaim nem kellenek). (a régi steam accounthoz az e - mailt megszüntették)
ami törtönt a régi accountommal: Egyik nap még boldogan Team Fortress - ezek. Kikapcsolom a gépet. Másnap mire belépek steam - látom hogy minden játékomban 0 óra van. Belépek a TF - be a cuccaim eltüntek és csak 1 raktáram van (tehát F2P - s lettem). Pár nap szívás után rájöttem hogy valamiért a Steam csinált nekem egy második accoutot ugyan azon a néven ugyan azon a jelszón és ugyan azon az e - mail címen
#steam-account-orangebox
2015. júl. 30. 18:53
1/1 A kérdező kommentje:
Dobozosan van meg a játék szóval le tudom fényképezni és így van bizonyítékom hogy enyém a kód
2015. júl. 30. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!