A "carnivores dinosaur hunter reborn" játék miért áll le hibaüzenettel?
Kiadtam érte 4500 forintot (15euro) és ezt kapom érte! Az első nap jól működött. Próbálgattam és másnapra hagytam a nagy játékot. Másnap már kétszer kifagyott kék halállal!!!! és azután már el sem indult. Semmit nem változtattam a gépemen, csak kikapcsoltam és másnap bekapcsoltam. Ezeket a hibákat írja:
A Steam-en nincs róla leírás, nincs patch sem. A többi játék jól működik, bf3, bf4 nem áll le. Minden funkció megy a gépemen, napok óta használom hiba nélkül, de ez a program nem indul.
Már újratelepítettem, a hozzá adott directx-et és a többi kelléket is, de nem megy. Már kitöröltem a registriből is a hozzá tartozó bejegyzéseket is és ugyanaz a hiba. Újraraktam másik meghajtóra is meg még ki tudja miket csináltam, frissítettem a win7-et is, újraraktam a steam-et, de semmi javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!