Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » MAC OS X telepítése DELL...

MAC OS X telepítése DELL laptopra, miként lehetséges?

Figyelt kérdés

2008-as Apple laptopom, sajnálatos módon, tönkrement, az én hibámból... Megjavítani már, nem hogy nem érdemes, de drága lenne (90 ezer) és erre nincs pénzem, jelenleg.

De ne ezzel foglalkozzunk.

Most van egy DELL Inspiron 3542-es laptopom

(Laptopszalonnál vettem, 1 hónapja, 124.990 FT-ért.Ezt azért írom, h be tudjátok azonosítani)

Ugye, a Mac gépek drágák, de nagyon jó az os, és nekem tetszik az oprendszerük.

Erre a laptopra lehet telepíteni, valamilyen formában, Mac os x-et?

Teljesen ahhoz vagyok már szokva, a windowstól is idegenkedem, sőt, még a linuxtól is.

lehet értelmetlenül írtam le, de.....

LÉNYEG : Erre a laptopra, Mac OS x operációs rendszert szeretnék telepíteni, úgy, h a jelenleg rajta lévő ubuntu, ne vesszen el.

Ez így, megoldható lenne?

(Azért szeretném, h megmaradjon rajta az Ubuntu, mert anyám egészségi éllapota miatt, hozzáköltöztem és ő is használja a gépet. (Igen, 60 évesen gépezik :D :D , és ő meg csak az ubuntut tudja használni mondván : Egyszerű - Nagyok az ikonok - és tudok rajta sakkozni :D :D :D )

NEM SZERETNÉK VITÁT, HOGY KINEK MI A VÉLEMÉNYE AZ OPRENDSZEREKRŐL, ÉS KI FOGJA SZIDNI-HORDANI EGYIK-MÁSIK RENDSZERT! Kérem, hogy csak a kkérdésre válaszoljatok!

Köszi :)

2015. júl. 30. 11:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézz utána alaposan a Hackintosh-nak
2015. júl. 30. 12:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Ó, ha jól nézem, az egy tört Mac os, amelyet lehet telepíteni, sima PC/Laptopra? Értem. Még nézek egy kicsit több infót róla, és a telepítősről is
2015. júl. 30. 12:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Felraktam, de eltűnt az Ubuntu, úgyhogy újra kelett telepítenem :(

Van mind2 :D :D

Jó, azért besegített egy haverom aki ért a gépekhez.

2015. júl. 31. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!