Új gépem van 4mag intel core i5 3,2ghz 8giga ram videó kártyám 1giga ddr3 nvidia. Most hogy új gépem van pár játéknál ha elkezdek játszani lefagy a gépem. Pl gta sanandreas multiplayer de viszont nem minden játéknál, újabb játékoknál nem. Mi a gond?
A steam community -n találtam megoldást:
control panel
system
advanced system settings
performance "settings"
data execution prevention
"turn on DEP for all programs and services except those i select"
add gtasa.exe
==============
Magyarán:
"Vezérlőpult >> Rendszer és biztoság >> Rendszer >> (Bal oldalt) Speciális Rendszerbeállítások >> Speciális (Fül) >> Teljesítmény (Fül) >> Adatvégrehajtás megakadályozása (Fül) >> Adatvégrahajtás megakadályozása az összes programnál és szolgáltatásnál, kivéve:"
itt add hozzá a(z) gtasa.exe-t
Innen van a válasz:
[link] => Ha nem működik nézz meg néhány doldot itt is.
Megj.: Én ezt amikor használom a gépet visszaállítanám a(z) "Adatvégrahajtás megakadájozása az alapvető windows programoknál és szolgáltatásoknál"-ra és csak akkor váltanék a fentebb leírtakra ha játszom a játékkal(persze ezt csak én gondolom így, még nem használtam ezt a funkciót).
Bár sanszosnak tartom, hogy a 4 maggal (ami valószínőleg 8 logikai) nem bír a játék.
(előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!