Cool25 kérdése:
Miért nem tölt be a farcry 3?
Figyelt kérdés
Miért nem az utolsó mentéstől folytatni a játékot ,miért kell mindig újrakezdenem ? Ezt írja ki : The farcry3 service is not avaible . Please try again later . Igen tudom ,hogy mit jelent ,de mindig ezt írja ki és újra kell kezdeni mert nem enged rányomni a continue-ra .2015. júl. 29. 14:45
2/6 A kérdező kommentje:
Figyelj én már egyszer megvettem de utána az uplay olyan idegtépő dolgokat csinált ,hogy inkább letöröltem .
1. Utálom ha egy játékhoz folyamatos internet kapcsolat kell
2. az uplay olyan erőszakos ,hogy fél órán át sz*rakodtnuk a barátommal mire sikerült letörölni.
2015. júl. 29. 15:23
3/6 A kérdező kommentje:
De még a folyamatos internet kapcsolat igénye még nem is lenne olyan nagy gond ha apánál korlátlan net lenne és nem 8GB-tos mert így 8GB letöltése után belassúl és használhatatlan lesz , és sajnos a szolgáltatók pedig nem kötnek be oda vezetékes net-et.
2015. júl. 29. 15:27
4/6 anonim válasza:
Eredeti fel, amivel lehet offline játszani! Nem kér netet! A 4 sem. Tudom mert eredetikben vannak meg, úgy használom. Semmi gond velük!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi ez most tényleg hatalmas segítség volt . Már csak annyi hogy hogy kell offline-ban játszani mit kell ahoz csinálni ,hogy ne kérjen netet ?
2015. júl. 29. 16:46
6/6 A kérdező kommentje:
Most feltelepítettem csak már nincsenek meg lemezek ezért az uplay rátöltötte a gépemre ,de most meg azt írja ki hogy nem találja a binkw32.dll-t és hogy telepítsem újra játékot pedig már egyszer újratelepítettem .
2015. júl. 29. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!