HavanHUN kérdése:
Windows 10 app ikon nem jelenik meg a tálcán?
Figyelt kérdés
Szeretnék frissíteni Windows 10-re, de a tálcán nincs ott az ikonja (régebben ott volt). Megpróbáltam minden megoldást amit találtam, semmi sem segített.2015. júl. 29. 08:37
1/4 A kérdező kommentje:
És tudom mik a követelményei, minden meg van a gépben. Windows Update is be van kapcsolva
2015. júl. 29. 08:38
3/4 belapus válasza:
A Get Windows 10 alkalmazás megléte nem feltétele a frissítésnek.
Az alkalmazás egyrészt ellenőrzi a gépet kompatibilitási szempontból, másrészt a regisztráció után, amint elérhető a W 10 , automatikusan letölti azt.
"Megkaphatom az ingyenes Windows 10-frissítést akkor is, ha nem regisztráltam?
Igen. A legkönnyebb módja az ingyenes frissítés beszerzésének a regisztráció, de a frissítés lehetséges regisztráció nélkül is."
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként van az asztalomon egy Windows 10 x64 Pro Hu ISO, de az egyik pendrive-om 2 gb-os, a másik 8 gb-os, de amikor a 8 gb-ost beraktam azt írta formázni kell, és csak 1 gb volt választható. Arról pedig nem tudok, hogy lenne-e most egy elég nagy CD-nk ami nem kell semmire.
2015. júl. 29. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!