Postapocalyptikus játékok? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
hasonlóra gondoltam mint a DayZ és az a játék tetszik is nagyon,de nincs bankkártyám így nem tudom megvenni. (Nem mintha most nagyon lenne rá sajnos pénzem.) Olyan kéne amit tudok egyedül játszani és ugyan úgy kell ételt italt...stb gyűjtögetni. A Forestet meg a Stranded deepet próbáltam. Válaszokat előre is köszönöm.2015. júl. 28. 22:39
2/3 anonim válasza:
(többsége pénzbe kerül) infestation survivor stories, nether, unturned, h1z1, miscreated, Ark : Survival Evolved, metro2033, végül ez steamon INGYENES és ez is világvége szerŰ multyplayer játék survarium
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
2015. júl. 29. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!