Win10-re milyen videólejátszót tudok leszedni?
ugye alapból nicns benne videólejátszó.
van itt a store-ban egy csomó, de ami működne, az fizetős, ami meg nem, az meg egy rakás fos. pl 0,3mb a mérete, alkalmatlan filmek lejátszására.
tippek?
Van benne alapból videólejátszó, pont azzal reklámozták a fejlesztés korai szakaszában a Windows 10-et, hogy majd az MKV konténerformátumot is támogatni fogja alapból.
De ha valamiért nem tetszik a gyári lejátszó, akkor jó alternatíva pl. a VLC: [link]
Bármit, amit eddig használtál, pl. BSPlayert.
G.
én beraktam egy dvd-t de nem történt semmi, társítani sem lehet semmi lejátszóhoz. aztán rákerestem neten és találtam is olyan cikket, miszerint a 10et már így adták ki
a beépített lejátszó amiről beszélsz az dvd-t is lejátszik? ha igen akkor légyszi segíts elővarázsolni
A DVD lejátszás az már egész más dolog, azt már a Windows 8 se támogatja. (De ez nem is újdonság, a Windows 8 2012-ben jelent meg.)
DVD lejátszáshoz valóban le kell tölteni valami másik lejátszó programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!