. ISO fájlból hogyan kell windowst telepíteni?
Holnapra kéne a gép, de nem működik. Konkrétan bekapcs után lefagy a windows, ezért szeretném újratelepíteni.
Probléma : A windows telepítő lemezéről hiányzik/sérült valamilyen hülye fájl, és nem hajlandó telepíteni.
Rendelkezésemre egy UBUNTU áll jelenleg.
Letöltöttem egy windows 7-et, UBUNTUN hogy tudom kiírni úgy CD/DVD-re, hogy be tudjon róla bootolni a gép, és feltelepíthessem rá a Windowst?
Most már bezártak a boltok, és nem tudok venni jelenleg sehol, és kölcsönkérni se.
+ Ezen a héten úgy dolgozok, hogy megint késő este érek haza tehát kb jövő hét, hétfőn tudnék venni egy új windowst.
Addig is kéne egy, mert én csak azon tudom elintézni a dolgaimat ( Azon fut az AutoCad, meg minden más szoftver, ami kell a munkámhoz. ) És holnap vinnem kéne magammal a gépet.
Tehát : A letöltött .ISO fájlt, hogy íjam ki, ubuntu alól, úgy, hogy a laptopom betudjon róla bootolni?
és feltelepíthessem a windowst?
- Kiírod optikai lemezre (Nem magát a fájlt hanem a képfelíró funkciót használva!).
- Vagy pen drive -re (pl. Rufus programmal.)
Bebootolsz róla és feltelepíted.
A képleíróról tudnál nekem pontosabb leírást adni?
SOHA nem írtam CD-t.
Ubuntura isvan RUFUS?
A lemezes megoldás:
1. Letöltöd és telepíted az IMGBurn nevű programot.
2. Beraksz egy üres DVD-t. (Lehet újraírható is.)
3. IMGBurnben a "burn image" gombot megnyomod.
4. Betallózod az ISO fájlt, majd rányomsz a b***szott nagy írás gombra.
(IMGBurn ingyenes program lévén "ajándékokkal" jön, telepítésnél ne felejtsd a pipákat kiszedegetni.)
#4.IMGburn mióta van a Linux-ra?
Amúgy Yumi-t ajánlom.Képes Linux-ot,BSD-t és Windows-t is rakni a pendrive-ra.Sőt,akkár több telepítőt is tehetsz pendrive-ra.Linux-ra is van.
"#4.IMGburn mióta van a Linux-ra? "
Mióta írja elő törvény, hogy adott ember kizárólag egy gépet használhat?
Mert csak a kérdésre akart szerintem válaszolni..
Azóta MADJNEM megoldottam... Kiírtam a fájlt, és működik.
Csak annyi a gond, hogy másik fájlt írtam ki, nem a windowst....
És azért kérdezte meg hogy mióta van, az a bizonyos prgram linux/ubunutra, mert leírtam, h csak az van JELENLEG.
Ezen a CD-n, ha maradt hely, nem lehet újraírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!