Hogyan tudom letiltani a Word 2013-as kiadásában, hogy változzon a hiperhivatkozás stílusa?
Figyelt kérdés
Több stílusú (színű)hiperhivatkozást szeretnék használni egy dokumentumon belül, de egyszerűen nem találom, hogy hol lehet ezt beállítani. Mindig berakja az alapértelmezett borzalmat.. Odáig eljutottam, hogy azt tudom változtatni, bár a kattintás utáninak csak a színét sikerült, de le szeretném tiltani, hogy ne változzon sehogy sem. Azt szeretném, hogy kattintás után is, meg egyébként is ugyan az maradjon amilyennek előtte beállítottam azt a szöveget. Hogyan tudom ezt megoldani?2015. júl. 27. 12:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!