Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Worms 3d hez hasonló játék,...

Worms 3d hez hasonló játék, mi lehet?

Figyelt kérdés
A játék régi kisebb koromban játszottam vele, de sehogy sem tudom megtalálni. Annyira emlékszem hogy 3Dés volt állatokkal voltunk egymás ellen különböző bolygókon. Ahogy mozogtál látszott a horizont mozgása is. Nem nagyon emlékszem semmi másra sem talán, hogy farkas is volt benne meg talán valamiféle malac is. Nagyon frusztrál, hogy sehogy sem tudom megtalálni.

2015. júl. 27. 02:13
 1/2 anonim ***** válasza:

A legismertebb oldalon fent van PC-re 4, PS2-re 2, OSX-re 1 élő példányban, de te nem találod...

Előbb megtanulni a gépet és a netet használni, utána játszani.

2015. júl. 27. 02:40
 2/2 A kérdező kommentje:
A válaszodnak annyi értelme van, mint egy marék szárított lepkének, de legalább megpróbáltad, ami értékelendő. Plusz a degradálás amit leművelsz érdekes :D Szerintem 100% ban állítom, hogy jobban értek a számítógépekhez mint te ^^
2015. júl. 31. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!