Worms 3d hez hasonló játék, mi lehet?
Figyelt kérdés
A játék régi kisebb koromban játszottam vele, de sehogy sem tudom megtalálni. Annyira emlékszem hogy 3Dés volt állatokkal voltunk egymás ellen különböző bolygókon. Ahogy mozogtál látszott a horizont mozgása is. Nem nagyon emlékszem semmi másra sem talán, hogy farkas is volt benne meg talán valamiféle malac is. Nagyon frusztrál, hogy sehogy sem tudom megtalálni.2015. júl. 27. 02:13
1/2 anonim válasza:
A legismertebb oldalon fent van PC-re 4, PS2-re 2, OSX-re 1 élő példányban, de te nem találod...
Előbb megtanulni a gépet és a netet használni, utána játszani.
2/2 A kérdező kommentje:
A válaszodnak annyi értelme van, mint egy marék szárított lepkének, de legalább megpróbáltad, ami értékelendő. Plusz a degradálás amit leművelsz érdekes :D Szerintem 100% ban állítom, hogy jobban értek a számítógépekhez mint te ^^
2015. júl. 31. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!