Miért nem tudok DVD-t írni/ zene CD-t csinálni?
Sziasztok!
Szeretnék egy DVD-re rátenni pár zenét. Vettem is ehhez egy üres DVD-t, elindítom a Windows 7-en a "fájlok CD-re írást", majd a "Lemezre írást". Megnyílik a Windows Media Player, ott vannak a zenék. "Írás indítása" után elindul, majd 99%-nál megáll, majd közli, hogy: A WMP problémát észlelt a lemezre írás során.
Mi a porbléma?
Köszi, de sajnos ezzel sem működik. Ha adatlemezt akarok csinálni, akkor írás után kiadja a DVD-t, hogy kész van, de valójában még mindig üres.
Ha az audio lemez készítést választom, akkor azt mondja, hogy a CD típus nem megfelelő. De a DVD-R miért nem jó?
Írj Néróval.
de szerintem a dvd írót cseréld vagy fej tisztítás.
megjegyzem,vannak dvd Írók melyek nem dvd írnak csak cd r 700mg st. annak ellenére hogy dvd író,és mégsem rendelkezik ezzel a funkcióval.
lehet hogy nálad is ez a probléma.
Próbáld ki az AMPOO BURNING STUDIO FREE - t, nekem mondenhez bevált
Egyébként DVD-re NEM fogsz AUDIO formátumot írni, csak mp3-at vagy adatként hangfájlokat
Lehet az is, hogy ha egyszer már megkísérelted az írást, akkor a lemezed már nem működőképes
JAVÍTÁS:
"AMPOO BURNING STUDIO FREE"
Helyesen:
ASHAMPOO BURNING STUDIO FREE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!