Miért nem indul a Half Life 2?
Hi!
Megvettem a Half-Life2 -őt Steam-esen, eredetibe.
Feltelepítem a Steam-et, regelek, kéri a CD Kulcsot, beírom, letölti a Half-Life2 -őt és a Deathmatch-et. Mindent letölt.
Elindítom a játékot, beadja a valve logót, bejön a betöltőképernyő, írja, hogy LOADING. Egy pár másodperc múlva kilök és bead egy Engine Error nevű hibaüzit ami azt írja: "Platform Error: module failed to initalize". Ráokézok, ekkor bead egy másik, hl2.exe - Alkalmazáshiba nevű hibaüzit.
Ez azt írja: "A "0x241f94f7" címen található utasítás a "0x0e60f41c" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read."
Aki tudja mi a baj kérem segítsen. Imádom a HL2-őt és most, hogy megszereztem (megvettem!) eredetibe nagyon rossz lenne, ha nem tudnék játszani vele.
Ha valaki tudja a megoldést kérem írja le ide
Előre is nagyon köszönöm.
Azta! Találtam egy májusi fórumot, ahol szó szerint ez volt a kérdés (én 4 hónap után inkább a vinyót is elégettem volna).
Egyébként véletlenül nincs tuningolva a géped? Ha igen, akkor próbáld ki alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!