Egy kérdéses feladvány, a megfejtés a kód maga, mely beváltható a [link] oldalon. Amíg nincs meg a megfejtés, kár próbálgatni, csak kitiltatod az IP-d az nvidia oldaláról. Batmentes steam account szükséges hozzá.
Persze hogy van de először a válaszra kéne rájönni.
2015. júl. 27. 15:31
12/17 Gábor_79 válasza:
Hát nem tudom. Ez egy nemzetközi Geforce nyereményjáték, amiben mellesleg Magyarország, mint európai régió nincs benne. Feltesznek magyarul egy kérdést, amire a válasz, egy 6 szegmense osztott szám-betűsor, amit be kell írni. És persze ugyanez a válasz az angolul, románul, spanyolul.. stb feltett kérdésre.
Szerintem ez itt nem működik.
2015. júl. 27. 15:47
13/17 map válasza:
gabor_79 : a rejtvenyre vonatkozo posztjaid fele teljesen ertelmetlen, a feladvanyt pedig mar megfejtették. A harmadik hozzaszolo mar linkelte: [link] <- itt lehet probalkozni, most mar csak a jatek oromeert.
2015. júl. 27. 15:53
14/17 Gábor_79 válasza:
Mint ahogy a kérdés kiírásában is benne volt a "megfejtés". Épp arról beszéltem, hogy az a kód lenne az, már az első válaszomban.
2015. júl. 27. 15:56
15/17 map válasza:
En is pont arrol beszeltem, hogy a posztjaid fele ertelmetlen, de lassan modositanom kell a haromnegyedere.
2015. júl. 27. 16:09
16/17 Gábor_79 válasza:
Fú és akkor mi van? Nekem meg úgy tűnik, hogy te nem nagyon kapod el a fonalat. Vagy betűzzem? majd bele jössz
2015. júl. 27. 16:20
17/17 map válasza:
Mar csak azt nem ertem, hogy miert nem probalod ki 'a kérdés kiírásában is benne volt a "megfejtés"'-t az adott itstoohardos linken, es leellenorzi neked hogy jo e a valasz. Nyilvan nem, kulonben nem a 100+ adik ember fejtette volna meg. De még raadasul az egyik posztolo is leirta neked, hogy nem jo, mert volt ot szabad masodperce kiprobalni mielott hulyet csinal magabol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!