Miért nem enged a gépem írni?
Figyelt kérdés
Az íeró program jó, az íróm az megint biztosan jó. CD burner xp-vel írnék dvd t, de nem engedi mert olyan hibaüzenet jelenik meg, hogy a dvd-t a meghajtó nem ismeri fel. Na az már a vicc, hogy 2 hete ugyanezt a lemezt megírta. Maxell a dvd, én nem tudom az ócskának számít? Boltban vettem, de nem értem. Próbáltam már többször, amint behelyezem a lemezt megjelenik az ablak, hogy mit tegyen a windows. Na ez érdekes, mert akkor valamit felismer, üres dvd megnyitása, cd burner használata, próbáltam már így is írni, de egyszerűen nem . Kb. 3 lemezt nem fogadott el...
Miért van ez?
Segítségeteket előre is köszönöm
2010. márc. 6. 15:04
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem Nerom van és 2 hete már az se ír semmit sem pedig eredeti és nincsen semmi baj nálam is valami hasonló dolgokat ír ki 7 cd-t pazaroltam el már nem tudom, h mit tehetnék, más dvd író programot is letöltöttem azt se írta meg! Nem tudom, h mi lehet a baj én úgy vagyok vele, h várok egy ideig hátha megjavul!
2/2 MaXXeGee válasza:
A nero képes dvd-írás olvasás ill meghajtótesztet végezni, érdemes ezt egy újraírható lemezzel megpróbálni, és megkapjátok a diagnosztikát. Mert ez így elég tág.. lehet szoftveres ill. hardveres probléma is... és persze a lemez sem kizárható tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!