Windows XP vírusos lett, vagy mi lehet a hiba?
Nagybátyám gépén még Windows XP fut,nem lehet rajta nettezni nagyon,mert a Firefoxban kicsit böngészek össze omlik,Google Chrome nál is ez a helyzet,valamikkor meg se nyitsa,Opera nál is ez a helyzet,de ott valamit ki is írt piros x hiba volt.
Internet Explorer el kicsit jobb volt böngészni,de rá mentem origó oldalra egyből le tiltotta az oldalt és utána kék halál lett.
Én már rég szakítottam vele. Aki XP -t kér a gépére már nem szívesen vállalom el. Pár hete egy nap alatt gallyra vágták, olyanokat produkált, hogy a szemem is felakadt, minden második kattintásra hibaüzenetet nyomott. Pedig olyat raktam fel, amibe bele voltak integrálva a frissítések 2014 áprilisig. + vírusirtó is fel volt rakva új adatbázissal.
Az XP tehát fejetős. Ha nem bírja a gép az annál újabb Windows rendszereket, akkor nyomni kell rá valami kis gépigényű Linux -ot inkább.
Hamarosan rakom fel neki a Windows 7-et.
De ez azért durva volt,nem lehet böngészni mert össze omlik a böngészők,és kék halál.
Köszi a választ!
Lehet neked is utolsó válaszoló,hamarosan lehet így fog működni az xp-d mint a nagybátyámnak.
1 régi 1GB ram van benne,és 2 héttel ezelőtt vet még bele a bátyám 2GB ramot most 3GB van benne,és jelzi is a gép 3GB van benne,és csak tegnap keszte ezt a kék halált és néha le is vagy.
Mondta a nagybátyám windows xp ig bese töltött szombaton.
Láttad a böngészők mindig össze omlanak?
Tegnap telepítettem a windows 7-et.
Kicsit lassú főleg mikkor programokat raktam fel.
YouTobe-on néztünk videót,és újra össze omlott és kék halál lett?
Vagy az alaplap megy tönkre benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!