Folyton megszakad a böngészőből indított letöltés,
megoldás?
Figyelt kérdés
Nagyméretű fájlokat kell letöltenem (1 GB átlagosan), de a netem rettenetes. Pár netes oldal a DownThemAll Mozilla kiegészítőt ajánlotta, az előbb feltelepítettem, de kiderült, hogy nem folytatja onnan a letöltést ahol félbeszakadt hanem újrakezdi.
Tudna valaki olyan kiegészítőt, vagy programot ajánlani ami segítene a problémámon? Tehát olyan programra v. kiegészítőre lenne szükségem, ami onnan tudja folytatni a letöltést ahonnan megszakad.
Kipróbálhatod más programmal is (én a Free Download Managert használom), de a leírtak alapján gyanús hogy a weblap nem támogatja a letöltések folytatását, vagyis egyik programnak sem fog menni.
Nincs valami ismerősöd, aki le tudná tölteni őket pendrive-ra? Esetleg internet kávézó, vagy könyvtár?
2015. júl. 24. 16:39
3/9 anonim válasza:
ha a szerver engedi, akkor tudod folytatni a letöltést, ha nem engedi akkor nem. Én régen getrightot használtam, bevált.
2015. júl. 24. 16:40
4/9 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm ezt a fantasztikus ötletet. A DownThemAll is letöltésvezérlő program. Elolvastad egyáltalán a teljes kérdést?
2015. júl. 24. 16:46
5/9 anonim válasza:
A DownThemAll csak arra jó, hogy az összes linket egy kattintással lementi. Az igazi letöltésvezérlő programok, amikre #1 gondolt és amit #2 ajánlott képesek folytatni a letöltéseket - ha azt a szerver támogatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!