Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Steam fiók összekapcsolása...

Steam fiók összekapcsolása egy oldallal rejt bármiféle veszélyt?

Figyelt kérdés

Vannak megbízhatóbb oldalak, mint pl. humblebundle, bundlestars és stb még sorolhatnám, de ha egy kevésbé megbízható oldalhoz kötöm hozzá, akkor jelenthet bármiféle veszélyt? Elvileg ellopni nem tudják, mert ha más gépen jelentkeznek be akkor szükség van az email címre is...

-----------------------

"A weboldal be tud azonosítani téged a Steam közösségben, és lehívhatja nyilvános információidat, mint például statisztikákat és teljesítményeket."

Ez különösebben hidegen hagy, hogy milyen statisztikához jutnak hozzá.

"Egy egyedi numerikus azonosító kerül megosztásra az oldallal, a Steam bejelentkezési adataid helyett."

Tehát a bejelentkezési adataim nem kapják meg

"A Steam fiókod bizonyos alapinformációi megosztása kerülnek egy külső weboldallal. További információkért nézd meg az adatvédelmi szabályzatot."

2015. júl. 23. 23:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi kockázata nincs, ha valóban a steam felületén jelentkezel be rá. Érdemes jól megnézni a linket, főleg hogy minden betű stimmel-e a címben (sok adathalász oldal van, amik lopkodják a belépési infókat).
2015. júl. 23. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a steam tudja a telefonszámod is akkor nem kell félni mert úgyis az a bizonyíték hogy tiéd a fiók, sms-ben küld rá kódot hogy visszaállíthasd magadnak.
2015. júl. 23. 23:54
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

ment mindenkinek a zöld

egyébként most jelen pillanatban ezt az oldalt szemeltem ki:

[link]

elvileg a biztonságosak közé tartozik :D

(nem emiatt az oldal miatt kérdem)

2015. júl. 24. 00:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyébként nekem telefonra nem küld, csak emailre jön a kód. Elméletben ennek is elégnek kéne hogy legyen, mivel így sem tudnak belépni, csak ha az email címem is tudják. A steam pedig külön email címen van nekem.

Egyébként azt meg lehet valahol nézni, hogy milyen oldalakhoz van hozzá csatolva a fiókom?

pl van ez az oldal: [link]

egy jó ideje hozzá van kötve

("You have connected your Steam Account")

csak nem lehet levenni(az oldalon) xD és idegesít :(

bár elméletileg megbízható oldal

2015. júl. 24. 06:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Az utobbi annyira nem lenyeg... Elfer maganak, csak fölösleges. Hasznalnam ha tudnam, csak elvileg a regiomba nem elerheto. Magyarorszagon lakom es kb 100 m-re lakó isnerosomnek igen... Ugyan az a szolgaltato is. Nem is emiatt az oldal miatt aggódok, csak altalanossagba kerdeztem. Mert eleg sok oldal van ami kéri vagy megadhatom es ez mennyire biztonsagos, mert ér jó nêhany €-t az accom es van rajta valamennyi osszeg is. Persze random sose adom meg, mindig utana szoktam nezni az ilyen oldalaknak

De attol fuggetlenul jo lenne tudni ha meggondolom magam hol tudom szetvalasztani oket, ne parosodjanak tovabb xD tulsagosan is elvezik... Meg ebbol gondok lehetnek :D

Vagy ha valaki tud megoldast a regios problemara azt is sziven meghallgatom :)

2015. júl. 24. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!