Online (ingyenes) videoszerkesztő?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, amit nem kell letölteni + a videót, amit bele akarok rakni sem (pl. YouTuberól "átrakom"). Létezik ilyen? Előre is köszönöm2015. júl. 23. 12:29
1/11 anonim válasza:
https://www.youtube.com/editor?feature=enhance
A YouTube saját videószerkesztője pont ilyen. :)
2/11 A kérdező kommentje:
Ezzel az volt a bajom, hogy csak a saját videóimat használhattam. (vagy lehet rosszul láttam)
2015. júl. 23. 12:33
3/11 anonim válasza:
Miért te idegen videókat szeretnél felhasználni ?
4/11 A kérdező kommentje:
Igen.
De csak szórakozásból csinálnám.
2015. júl. 23. 12:36
5/11 anonim válasza:
Hát ez így elég érdekes kérés. . .
Nem hiszem hogy lenne működő lehetőség.
6/11 A kérdező kommentje:
Sokan csinálnak ilyet, összevágnak filmrészleteket és beraknak egy zenét alá. Nem tudom, mi a gond ezzel. Egyszer már csináltam, de sajnos nagyon sokáig tartott, mire letöltöttem a videókat.
2015. júl. 23. 12:42
7/11 anonim válasza:
Pedig mások is így csinálják. Semmi értelme mondjuk ezekkel szórakozni, tanyanettel meg főleg...
8/11 A kérdező kommentje:
Neked nem mindegy, hogy nekem mivel éri meg foglalkozni?!
Ha valaki tud, akkor írja le:) Köszönöm
2015. júl. 23. 23:49
9/11 anonim válasza:
A válasz tanyaneten nyilván késik, így leírom még egyszer: nincs ilyen. Felfogtad?
10/11 A kérdező kommentje:
Oké, szia
2015. júl. 24. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!