Hogy lehetne sok fájlt kicserélni egy másikra?
Mindegy, az lenne az igazi hogy leírnád hogy mi az úristent szeretnél. :)
Vagy ha úgy gondolod hogy elég információt szolgáltattál, akkor:
másolás, beillesztés, felülírás. :)
szóval van egy mappa amiben fájlok vannak
és ki akarom cserélni őket egy másik mappából másik névvel
szóval a törlés->másolás->beillesztés->átnevezést akrom gyorsabban csinálni
tudom hülyén fogalmaztam
könnyebb lenne egy progival
van sok ezer hangfájl, fájlnevük kb ilyen: joska_pista1, ..., joska_pista15
és ezeket szeretném kicserélni abcd fájlra, úgy hogy a név ugyanaz maradjon, tehát a joska_pistaxy abcd legyen
Nos ha jól értem, két mappában vannak zenei fájljaid, mind a kettőben ugyanazok a zenék, csak eltérő névvel. Azt szeretnéd, hogy csak az egyik mappában legyenek zenei fájlok, mégpedig abban, amelyikben nem a megfelelő néven szerepelnek a fájlok.
Nem tudom, Windows Intézőben ezt hogy lehet elintézni, mert Windows Intézőt csak igen kivételes és ritka esetben használok. Van viszont egy nagyon jó fájlkezelő program, Total Commander a neve (előző neve Windows Commander, mely a DOS-os Norton Comander mintájára készült), fájlkezelésre ezt a programot kellene használnod és akkor nem tennél fel ilyen kérdéseket.
A megoldás: Total Commanderben az egyik mappában kijelölöd azokat a fájlokat, melyek a másik mappában más néven szerepelnek, majd törlöd őket. A másik mappában kijelölöd az összes számot és átmásolod abba a mappába, melyből az előbb törölted a nemkívánatos fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!