Van ilyen program?
Figyelt kérdés
Kellene egy program ami segítségével egy folderben lévő képeket véletlenszerű sorrenddel tudok lejátszani.A sima slideshow funkció nem jó,mivel fontos, hogy a képeket kattintással lehessen vitetni, ne automatikusan menjenek.Van ilyen program?2015. júl. 22. 10:02
1/7 anonim válasza:
Szerintem a Microsoft Powerpoint jó lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Az véletlenszerű sorrendbe rakja a képeket?
2015. júl. 22. 10:54
3/7 anonim válasza:
Nem, neked kell a képeket beállítani, hogy milyen sorrendbe menjenek. Nézz róla egy tutorial videót, nembiztos, hogy olyan amire gondoltál, de én ezzel szoktam képeket vetíteni. Még hangot is lehet alá állítani.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom milyen a program,de nekem egy generátor féle kell ami véletlen sorrendbe rakja a képeket és nem én kell berakjak 200+ képet.
2015. júl. 22. 11:19
5/7 tabaki válasza:
IfarnView → Diashow gomb → Következő fájl megjelenítése: „Véletlenszerű, egér/bill. leütésre” illetve Diashow-opciók: „Ismétlés” bejelölése -- de úgy veszem észre, hogy amikor a megkevert képek végére ér, ugyanolyan sorrendben ismétli.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget.
2015. júl. 22. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!