Egy ilyen üzenet után folytassam-e a töredezettség menetesítést?
Illetve érdemes-e?
Ez a szöveg: "Disk E: has less than 10% free space, which may reduce the effectiveness of defragmentation. Skip the disk(s)?"
Ezt az Auslogics Disk Defrag üzeni nekem.Hogy nincs 10% üres hely rajta abban teljesen igaza van,mert a 2 TB-s lemezen még 60 GB szabad hely van.Egyébként 9%-os töredezettséget ír,ezért gondoltam hogy akkor ideje lenne már töredezettség mentesíteni a lemezt.
A kérdés hogy vajon mit érthet hatékonyság csökkenésen?Nem csak a gyorsaságot érti alatta?Mert ha csak arról van szó hogy emiatt tovább tart neki megcsinálni akkor az nekem nem gond,megvárom.
Szóval szerintetek mit válasszak,Igen vagy Nem?
Megcsinálja, de nem lesz olyan hatékony a művelet.
G.
Ezt értem,de még mindig arra volnék kíváncsi hogy ez a nem lesz olyan hatékony pontosabban mit jelenthet?Csak annyit hogy tovább tart mivel hely szűke miatt a program nehezebben halad a munkával,a különféle szeletek ide-oda pakolgatásával,vagy magára a vég eredményre is kihat,értem ez alatt hogy hogy nem lesz tökéletes,teljes a töredezettség mentesítés a művelet végeztével sem?
Volt valakinek ilyen esetre konkrét tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!