Logó feljavításában segítene valaki?
Online logószerkesztővel készítettem egy logót amit pólóra szeretnék nyomtattatni, de csak kis méretben tölthető le . Segítene valaki hogyan, miként, milyen programmal tudnám feljavítani hogy nyomdai minőségű legyen,
köszönöm!
Erről a logóról lenne szó, letölteni (ingyenesen) csak kis méretben tudom, ezt szeretném olyan méretben ami alkalmas nagyméretű nyomtatásra is.
Köszi a segítséget!
Az csak a baj ezzel, hogy az egészet nulláról újra kell rajzolni. Ez nem túl nagy feladat, csak ennyire értelmezhetetlen körvonalak mellett mi lesz a pontossággal? Nem tudod megcsinálni, hogy behívod a szerkesztőbe, és képernyőmentéssel készítesz egy nagyobb képet? Ígérem, jól jársz vele, ha sikerül.
Meg tudnád mondani esetleg, mi a felirat betűtípusa?
Ezek a maximális méretek amiben ki tudtam tenni a szerkesztő ablakba , itt ugye nem lehet fehér háttérre tenni csak a saját feliratos hátterükre. Jók ezek a képek valamire ?
A betűtípus Action Man, ebben találtam olyan "O" betűt ami kicsit tojás alakú és fedi a forma :)
Köszi hogy segítesz :)
Ha sikerült leszedned, jelezd, megszüntetem a hozzáférést.
óóhh hát ez szuper, leszedtem, nagyon-nagyon jó lett , köszönöm szépen ! Nem is gondoltam volna hogy valaki les olyan segítőkész hogy meg is csinálja nekem :)
Hogyan hálálhatom meg ??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!