Miért vannak olyan emberek, akik makacsul ragaszkodnak egy régi oprendszerhez?
Amikor megszűnt az xp támogatása, akkor is rengeteg embert lehetett látni, akik azt szajkózták, dehogy kell újabb rendszer, tökéletes az xp is, semmi baja, a biztonsági fenyegetések mind kamuk.
Aztán a windows 7-nek is vannak megrögzött használói, akik ott szidják a 8-ast, ahol tudják.
Most hogy jön a 10-es, megint sokfelől hallani, hogy jaj rossz lesz, maradok a 7-nél.
Miért vannak ilyenek? Van egyáltalán bármi olyan tényszerű dolog, ami miatt egy újabb rendszer rosszabb lenne, mint a régi?
#2 vagyok
Még 2 gondolat:
- Attól, hogy valaki konzervatív, még nem kell lenézni. Egész egyszerűen fél az újtól, pl. örül, hogy a régi verziót meg tudta szokni. Nem mindenkinek van érzéke a számtech-hez. És szerintem az a szerencsétlen, aki ezt nem tudja megérteni, kedves #1-es.
- A Win10-et pedig ne keverjük ide, még meg sem jelent. Én tapasztaltam már, hogy egy programot frissítettem a legújabb verzióra és bugos volt, vissza kellett tennem a régit. Épp ezért én várok a Win 10-el, nem hajt a tatár.
Kedves kérdező!
Pár dologgal nem vagy tisztában.
1.Nem mindenkinek tellik arra pénze hogy vegyen új hardware-t.Lehet te nem tudod.De fél ország éhezik vagy épp annyira szegény hogy komprumiszumokkal él.
2.Minek új harware illetve rendszer ha a régi és megfelel?
Az összes Windows majdnem ugyan az.Ugyan arra van "beállítva".Nekem pl. megfelel a 7.Minek váltsak 10-re?Az új Egde bőngésző miatt ami helyett ugy is Operát használnék vagy az új startmenu miatt ami csak az erőforrást eszi?Tehát nekem felesleges lenne meg amúgy sincs gamer gépem mert nem tellik rá.Az összes Windows ugyan az csak az újabb mindig csicsásabb és újabb hardware-t igényel.Én pl. tavalyig XP-t használtam mert csak akkor vettem új gépet.És nem volt olyan problémám hogy virúst kapok.Meg amúgy ezt átgondolni átlag user szempotból.Azt lehet mondani hogy nem mindenki ért hozzá.Mert ahogy írtam nagyobb probléma is van annál hogy PC-t kell venni és új rendszerre váltani...
Én a mai napig XP-t használok, a TIZRNHÁROM éves laptopomon
Ha tehetném, windows 7-re váltanék
Na de nosztalgiázzunk:
SEM a DOSBOX, Sem egy virtuális gép se semmi nem képes úgy futtatni és visszaadni a régi DOS-os játékokat még XP-n se, mint a jó öreg Windows 98!!!!
IGEN, Duke Nukem 3D, DOOM, Quake 1, GTA 1 Blood 1 és még sorolhatnám - Na EZEK még JÁTÉKOK voltak
A windows 98 simán viszi ezeket de az XP óta nincs az a program amivel jól futnának ezek a játékok, a DosBOX, illetve virtuális gépek a régi "HÁROMDÉS" játékokat meg csak úgy viszik rendesen, ha a géped egy bivaly
Egyrészt nem te mondod meg nekem, mikor írok és mikor nem. Ezt jó lenne, ha megjegyeznéd.
Másrészt véleményt az ember nem úgy nyilvánít, hogy rögtön az első percben lesz-rházizza nem csak azokat, akikre gondol, hanem még rajtuk kívül egy halom más embert is.
#8.Inkább de ne oszd itt azt észt.Mert nincs igazad.Azért a másikat lennézni mert XP-t vagy 7-et használ...
Ennyiből adj pénzt hogy olyan gépet tudjak venni amin a 8.1 jól.Mert láttom hugy szurja a szemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!