Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hol tudnék windows 7 professio...

Hol tudnék windows 7 professional hoz CPU hőmérséklet figyelő minialkalmazást letölteni?

Figyelt kérdés
Amd procim van . Ja és a speedfan nem sokat segít
2015. júl. 18. 20:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
openhardwaremonitor-t használok. próbáld ki, van az asztalra widgetje.
2015. júl. 18. 21:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm de a hőmérséklet figyelést a wise care 365 sys. monitor programjával sikerült megoldanom :)
2015. júl. 18. 21:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Az a hőfok nagyon magas. 55 alatt kéne tartani, az a legjobb a procinak, ha a fölött van akkor már csökken az élettartam, 62 felett már JELENTŐSEN csökken. Az már más kérdés hogy mit bír ki egy ideig (70 foknál áll le biztonsági okokból, de még azt is túléli), de hosszú távon az a legjobb ha 55 alatt van. Vegyél egy normális CPU hűtőt (én Cooler Matser Hyper 212 Evo-t használok, egy FX-8320-at alapjáraton 30 fok körül tartja, terhelés alatt nem ment még fentebb 55 foknál), a gépházat meg pakold tele ventikkel, vagy szedd le a gép oldalát és úgy használd.
2015. júl. 18. 22:12
 14/23 A kérdező kommentje:
Laptopról beszélünk
2015. júl. 18. 22:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Ezt említhetted volna. De akkor nem kell csodálkozni, laptopok max. 2 év után tönkremennek, pont a melegedés miatt. Borzasztó gyenge hűtőket használnak (ne menjünk bele mennyire vackok), ráadásul minden össze van zsúfolva egy nagyon szűk helyre, ahol semmi szellőzés nincs. Laptopnál normálisnak számít sajnos ez a hőfok.
2015. júl. 18. 22:23
 16/23 anonim ***** válasza:

dehogy mennek tönkre két év alatt, hol élsz te? :D

meg ezek az alkatrészek magasabb hőmérsékletre vannak tervezve, így vannak kitalálva. Anyámnak van egy 7 éves működő laptopja, a mostanija is van vagy 5 éves, az enyém is 3..

2015. júl. 18. 23:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Érdekes... a laptop-ok 90%-a 2-3 éven belül GPU vagy procihibás lesz. De hol olvastad te ezt, hogy a laptop alkatrészek nagyobb hőmérsékletre vannak tervezve?
2015. júl. 18. 23:35
 18/23 A kérdező kommentje:
Nekem 4 éves a laptopom
2015. júl. 19. 10:09
 19/23 anonim ***** válasza:

hatalmas blődségeket írsz, és még én bizonygassak neked? olvass utána a dolgoknak mielőtt okoskodsz.

2015. júl. 19. 13:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Az érvelés egy banális hibája: a bizonyítás áthárítása, amit te elkövettél. Én most leírom, hogy egy ideje már foglalkozom gépekkel, és eddig mindig ezt tapasztaltam. De tök mindegy, én soha az életben nem vennék laptopot a melegedés, a rövid élettartam miatt. De mindegy igazából hogy hány év, egy asztaligépnek akkor is nagyobb az élettartama a kisebb hőmérsékletek miatt.
2015. júl. 19. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!