Mit csináljak ha ezt irja ki a számítógép a The sims 2 Aparman Life feltelepítése után?
Failed to enumerate any DirectX 9 compatible graphics adapters in this system!
Please make sure you have a DirectX 9 compatible graphics adapter and have installed the latest manufacturer provided drive.
The application will now terminate...
Probáltam feltenni mégegyszer a videokari telepítőjét és feltettem a DirectX9(internetről a legfrissebbet) is ,de nem oldódott meg a próbléma.
Találkozott már valaki ezzel a próblémáva vagy hasonlóval?
Magyarul így van:Képtelen volt, hogy felsoroljon bármilyen DirectXet 9 összeegyeztethető grafikus csatoló ebben a rendszerben!
Győződj meg arról, hogy neked van egy DirectX 9 összeegyeztethető grafikus csatoló és beszerelt a legújabb gyártó meghajtót nyújtott.
Az alkalmazás most véget fog érni...
Köszi mindenkinek.végül is arra jutottam ,hogy feltelepítettema direktX9-et mégegyszer.Lepucoltam a rendszert... Leszedtem az új kiegészítőt majd újra raktam...
és ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!