Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újratenném a windowst, de...

Újratenném a windowst, de csak a c meghajtót formáznám, ilyenkor melyek azok a mappák, amelyeket nem kell megmenteni, és melyek amiket kell?

Figyelt kérdés

[link]

melyiket tartsam meg?

2015. júl. 18. 09:58
 1/4 Gábor_79 ***** válasza:

Például, én szoktam javasolni a driverek lementését egy arra alkalmas programmal, mert a hálózati kártya driverét nem tudod letölteni internet elérés híján. Ha megvan a alaplap lemeze, az más, de megesik, hogy nincs.

Ha vannak játék mentéseid, esetleg azokat érdemes lementeni, de azok különféle helyeken lehetnek. Pl. ProgramData (rejtett mappa), Felhasználói mappádon belül az AppData/Roaming/játék nevén-en belül esetleg a dokumentumaid közt.

2015. júl. 18. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Amelyikben azok az adataid vannak, amiket nem akarsz elveszíteni. Képek, videók, munka, játékállás, lementett szerelmes levél, akármi. Programokat érdemes újratelepíteni(általában ugyan nem kötelező, de ha nem tudod, hogy minek milyen függőségei vannak, akkor egyszerűbb).
2015. júl. 18. 10:24
 3/4 tabaki ***** válasza:
Minden olyat mentsél el, amelyben a saját adataid vannak (a kép alapján például a Felhasználók könyvtárban biztosan vannak szükséges dolgok, esetleg az FFOutputban is), a többi szerintem mehet az enyészetbe, mert telepítéskor az adott rendszerhez igazodott. De legyen világos, hogy emiatt a driverek és egy halom egyéb fontos program is eltűnik a gépedről, gondoskodj róla, hogy ezeknek a telepítője készen álljon az új rendszer fölrakása után.
2015. júl. 18. 10:26
 4/4 Gábor_79 ***** válasza:
Ezt se tartott sokáig. Úgy imádom amikor 30 perc múlva már megfeledkezik a saját kérdéséről. Már, hogy feltett egyáltalán.
2015. júl. 18. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!