60Hz-es monitorral CS GO-ban hagyjam maxon az fps-t vagy korlátozzam 60-ra max?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 19:22
2/8 A kérdező kommentje:
de azt hallottam ha 60+ fps akkor széteshet a kép/kis hibák látszódnak, ilyesmi. vagy így-is úgy-is 60 fps-t tud max megjeleníteni?
2015. júl. 17. 19:37
3/8 anonim válasza:
Ha a monitorod nem tudja megjeleníteni, minek bombáznád vele? kapcsold csak be azt a v-sincet ("korlátozás"-t). Igen, tűnhet a játék laggosnak, mert nem fog a monitorod megjeleníteni hirtelen egy + képet és így ott lesz egy üresjárata a monitornak egy pillanatra.
4/8 A kérdező kommentje:
v-sync meg 30-ra korlátoz :D ami kevés. konzolból át tudom állítani 60-ra.
2015. júl. 18. 01:15
5/8 anonim válasza:
akkor rosszul van beállítva a monitorod frissítési ideje (windows vagy driverben)
6/8 A kérdező kommentje:
hogy lehet beállítani? :O
2015. júl. 19. 16:59
7/8 anonim válasza:
asztal jobbklikk > képernyőfelbontás > speciális beállítások > monitor fül > képernyő frissítési gyakoriság és ott kiválasztod (a hertz ne zavarjon meg, gyakorlatilag az az fps)
ha itt nem megy akkor a videókártya driverének szoftverjében keresgélj, nem tudom h nvidia vagy amd kártyád van, de nem nehéz megtalálni egyikbe sem, írj ha még kell segítség remélem tudok :), de nézd meg hogy a monitorod biztos h 60 fps-t tud.
8/8 A kérdező kommentje:
így nézett ki alapból, és most az fps-em maxra van állítva, szóval amennyit kihoz a hardver annyi. ezt azért mondom mert látom a 60Hz alatt be van pipálva az a szöveg!
2015. júl. 20. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!