Ti melyik vírusirtót használjátok? Miért pont azt?
Avg mivel nem használ sok memóriát és nem zavar, mindent magától csinál nekem, nagyon nem kell vele foglalkozni.
Igazából nagyjából mindegy melyiket használod, a legjobbak Avast, avg, Avira,.
Ha tudatosan netezel akkor kis esélye van annak hogy vírusos legyen a gép.
Valakinek nincs vírusírtó is mégis megvan nélküle, de szerintem egy vírusírtó nem árt (2-3 vírusírtó hülyeség)
Kiegészítő
Igazából mindegy melyik ha a vírus be akar jutni bejut, figyelni kell arra mit telepítessz.
Ja meg egyébként is érdemes a gépet 1-2 évente újrarakni és máris jobb.
Tehát ha valaki tudatosan netezik felesleges de nem árt ha van.
Gyengébb vasakra Pandát szoktam tenni. Átlagos felhasználás mellett nagyon ügyes kis program.
Komolyabb gépre, fokozott netfelhasználáshoz (torrent, rendszergazdai használat, telepítgetés...) inkább az ESET programjai a jók. Smart Sec vagy nod32 antivirus. Ezek ugyan nem ingyenesek, de megéri a biztonság.
Persze emellett is beszivároghat bármi, ha óvatlanok vagyunk, úgyhogy nem árt időnként átkutatni a rendszert malware után. Ehhez a Malwarebytes Anti-Malware programja elég lehet (ingyenes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!