Sürgős Segítség! Lenovo B550 bootolás lemezről probléma?
Sziasztok!
Tegnap vettem a fentebb említett laptopot, és XUBUNTU-t szeretnék telepíteni rá. Kiírtam a bootolható DVD-t, azonban hiába próbálom elindítani a telepítést, még a fekete képernyőnél meghiúsul valami hiba miatt és inkább a windowst próbálja bebootolni. Kipróbáltam a lemezt az asztali gépen, arról szemrebbenés nélkül elindulna a telepítés. Mi lehet a gond? Linux guruk, tapasztaltatok már hasonló problémát laptopon? Előre is köszönöm, sürgős lenne a dolog, mihamarabb meg szeretnék azabadulni a windows 7től és áttérni linux környezetre.
Mit ír hibának?
Live cd-ről bebootol?
Biosba belépés:
A Lenovo BIOS Setup Utility programot, tegye a következőket:
1. Ha a számítógép már, amikor elindítja ezt a műveletet, állítsa le az operációs rendszert és
Kapcsolja ki a számítógépet.
2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az F1 gombot, majd kapcsolja be a számítógépet. Amikor a Lenovo BIOS Setup Utility program
Megjelenik, engedje fel az F1 billentyűt.
Megjegyzés: Ha a Power-On Password vagy adminisztrátori jelszó lett beállítva, akkor a Setup Utility program menüje
nem jelenik meg, amíg nem írja be a jelszót. További információ: "Jelszavak használata".
Beállítások megjelenítése és módosítása
A rendszer konfigurációs lehetőségek vannak felsorolva a Lenovo BIOS Setup Utility program menüjében. Megtekintéséhez vagy módosításához
beállításokat a "Setup Utility program."
Ki kell használni a billentyűzetet, ha a Lenovo BIOS Setup Utility menüt. A billentyűkkel lehet végrehajtani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!