Miért tölt lassabban nekem a µTorrent mint a Vuze?
Most µTorrent 2.0 -t használok (magyar verzió)
µTorrent elött Vuzem volt.
µTorrenten mindig tölt le 0.1kb/sec és 10kb/sec között. Viszont ritkán kezdi el gyorsabban tölteni és ha felugrik 100-400kb/sec -ra akkor elég hamar visszaugrik 5kb/sec környékére :S
Amikor Vuze azureust használtam akkor csak este tudtam tölteni és máskor nemtöltötte viszont általában 200-700kb/sec szokott lenni.
Nemértem... miért tölt a µTorrent lasabban?
Pedig ugyanarról az oldalról töltök le mindig :S
A(z) µTorrent nagyon instabil :S
Egyik pillanatban 300-400kb/sec a másikban meg 5-6kb/sec
Vuze -nál mindig stabil volt.
Az µTorrent egy olyan kliens, amit tapasztalatom szerint néhány nagyobb szolgáltató bekorlátoz, de ez minimális, észre sem venni. A nagyobb baj, hogy a BitTorrent klienst fogták, átnevezték, és átírtak benne pár sort, majd µTorrent néven terjesztették, ami jókora bugokat produkál. Tedd egymás mellé a kettőt, csak a töltési sebesség változik.
Az előző kommentről az jutott eszembe, hogy a kevés ram korlátozta a letöltési sebességemet, mivel a program nem tudott megfelelően futni. De amelyik gép bírja az Azureus Vuze-t, az bírja az µTorrent-et is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!