Van egy Synology NAS, böngészőből tudom is használni, de én szeretném, ha egy folderként megjelenne. Meg lehet ezt csinálni OSX alatt? Hogyan tudnám simán a Finderben, mint egy meghajtó kezelni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 10:40
1/3 anonim válasza:
sambán felmountolod.
De nem tudom elhinni, hogy ez ne lenne hülyebiztosan elmagyarázva képekkel a hozzá adott kis könyvecskében vagy cédécskén.
2/3 A kérdező kommentje:
a mountolás az nem egyszeri dolog? nekem automatikuan kéne, egyébjként nem tudom mi az a szamba
2015. júl. 13. 15:06
3/3 anonim válasza:
Mondom: nézd meg a kis könyvecskéjében, cédécskéjén, internetcímecskéjén. Te vagy a célközönség, azaz az 1.0-ás user-ek. Szájadba lesz rágva minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!