KaliLinuxon az 'msfpayload' parancs nem elérhető, mindig azt írja rá hogy unocnow command: msfpayload Mit tegyek h jó legyen?
nem lehet h külön kell írni?
msf payload
vagy use payload akarmi
Másik így csinálják és még is jó nekik,én tök mindegy hogy írom unocnow command...
Próbáltam azt is hogy belépek az msfbe és onnan kezdem a payloaddal,de akkor sem:
Hm. Locate msfpayload mit mond? Melyik csomagban van? Nem baj, megkerestem neked: [link]
Ps.: Biztos, hogy a Kali neked való?
Azt egy szóval sem mondtam, hogy töröld le és ásd el magad. Viszont a kérdésedből inkább az érződik, hogy ismerkedsz a Linuxszal, a Kali használatához meg szükséges jópár ismeret. Inkább valami "felhasználóbarátabb" disztróval lenne érdemes kezdeni az ismerkedést - Manjaro, Debian, Suse és társaik.
Eleve mondjuk a linkelt képen attól felállt a szór a hátamon, hogy valaki root-ként van bejelentkezve, nemhogy a kiadott parancsot nem leírja, hanem lefényképezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!