Windows 8.1 az asztal nem elérhető?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi a baj próbáltam keresni de mindig a távoli asztalal kapcsolatos dolgot dobott ki a google.
amikor belépek a windos 8.1-es profilomba betölt és be jön egy hiba üzenet hogy az asztal nem elérhető nincs semmi csak a háttér és a kuka minden üres az alkalmazások az asztal minden eltünt még a vezérlőpult sem jön be csal ami beszokott hogy lejár az AVG védelme de amúgy minden üres.azt írta még ki hogy nem találta a valamilyen windows mapában a desktop-ot és hogy valószínüleg törölve lett vagy áthelyezték. nem tudom még mit írjak le egyelőre ennyi.
+a gépemen egyszere van a win7 és a 8.1de nem szabadna bajnak lennie vele.
2015. júl. 12. 15:16
1/1 A kérdező kommentje:
Most már jó lett végül.Nem csináltam semmit win 7 röl 8-ra váltottam és most már valahogyan jó lett. valami átmeneti baja volt.remélem nem fogja sokszor ezt csinálni vagy legalábbis még egyszer
2015. júl. 12. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!