Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Laptop szoftveres hanghibájára...

Laptop szoftveres hanghibájára van valakinek ötlete? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy Toshiba laptopom, eddig win7 volt rajta, de lecseréltem win8-ra. Mindezt azért, mert folyamatosan elment rajta a hang. Kb 1-2 óra után elnémul a laptop, probáltam a szoftvert frisiteni, törölni, újratelepíteni, de a probléma úgyanúgy fenn áll. Jelenleg sincs hang a gépen. Viszont, ha újraindítom akkor mintha mi se történt volna van hang, majd 1-2 óra múlva megint semmi.

2015. júl. 11. 17:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Mostmár új tűnet is van. Ha ez hozzá kapcsolodik, szóval nem tudok belépni a gépházba. Csak felvillan és annyi.
2015. júl. 11. 17:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Amit közzétettél, hogy "nem tudsz belépni a gépházba, csak felvillan és ennyi", akkor lehet, hogy vírus okozza a bajt.

Ajánlatos teljes, mély rendszervizsgálatot indítani!

Vannak vírusok, Trójai programok, melyek a hardvert is megbabrálják, nem feltétlenül csak szoftveres hibákat okoznak.

2015. júl. 11. 17:27
 3/5 A kérdező kommentje:
De egy fullra letekaritott gepen, ami frissen volt telepitve? Mert amint befejezte a telepitest a drivereknek es kezdtem beallitgatni egybol elment a hang, ezert nem ertem, elvileg nem lehet rajta virus. Meg van rajta virus es feregirto.
2015. júl. 11. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy a Driverrel van valami, ha nem reagál az eszköz, vagy csak nyögve-nyelve műkszik...

Friss a driver, és megfelelő típusú eszközre lett telepítve?

2015. júl. 11. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
A legfrisebb, es jo helyen. Elmeletileg jonak kellene lennie.
2015. júl. 11. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!