Az a problémám, hogy a GTA 5-öt feltelepítettem, és elindítja a játékot de miután betölti a csillagokat elsötétül a képernyő és 2-3 perc várakozás után leáll a játék, és amikor betölti a csillagokat akkor is kicsit akadozva tölti be, miért van ez?
Kevés a géped.
Szart szedtél le.
Nem telepítetted a SC-t-
Milyen hibát ír ki ,
Ezeket mind le kellett volna írni ahhoz hogy választ kaphass, és nem pedig óránként kiírni ugyan azt a kérdést.
Ne méltatlankodj öreg !!!
Tudni kéne egy kérdést feltenni !! Én azt honnan tudtam volna, hogy eredeti ? Hm ? Na persze ha leírtad volna ahogy egy értelmes ember, akkor nem mondtam volna. De te nem így tettél. :)
csak szerinted magatol ertetodo hogy eredeti, a legtobb ilyen kerdes a torrentes jatekokrol szol, szoval irhattad volna az elejen hogy eredeti.
a problemadra meg ott a hivatalos support.
A stílusomat köszönd az eredeti kérdésednek. Nevezetesen, hogy naponta 20-30 olyan bőven kifejtett kérdés van mint a tied, amiből pont a lényeg hiányzik, vagyis az információ.
Te amikor elmész a dokihoz csak annyit mondasz neki, hogy "valahol fáj" ? A többit találja ki ő ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!