Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok letölteni semmit?

Miért nem tudok letölteni semmit?

Figyelt kérdés

Sony Xperia Z3 Compact telefonomra szeretnék telepíteni egy-két dolgot,de sehogy se sikerül.

Például telepíteném a Messengert és azt írja ki,hogy "Hiba.Ellenőrizd a kapcsolatod és próbáld újra"

Wifiről vagyok,de jó a jel,netezni tudok vele rendesen,de bármit szeretnék telepíteni,nem sikerül.

A válaszokat előre is köszönöm. :)

2015. júl. 10. 21:33
 1/4 anonim válasza:
Sajnos, nem telefon, hanem PC szakértő vagyok, de azt tudom ajánlani, hogy ellenőrizd a telefon beálításait...
2015. júl. 11. 00:58
 2/4 anonim válasza:
Összekapcsoltad a telefont gmail fiókkal?
2015. júl. 18. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Hello mindenki aki válaszolt.

Most tudtam meg nézni amit írtatok,mert eddig nem voltam itthon,de megoldódott.Barátom mondta,hogy a nővérének is hasonló gondja volt,de magától helyre állt egy pár napon belül és nálam is ez történt.

Köszönöm annak aki időt szánt arra,hogy válaszoljon nekem,nagyon rendesek vagytok.

2015. júl. 18. 21:25
 4/4 anonim válasza:
Nincs mit! :) Örülök, ha helyrejött a probléma.
2015. júl. 19. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!