Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gépemet ujraindítottam megnyom...

Gépemet ujraindítottam megnyomtam a delt és valamit összekutyultam és most jelszót kér akkor ha ujraindítom a gépet nem tudom micsináltam? Többi lent!

Figyelt kérdés
Az egész ugy kezdődött hogy nem tudtam bootolni pendrivrólés ezért elkezdtem álitgatni (pontos nevét nem tudom de csak akkor jöhet be amikor a gép bekapcsol és megnyomod a delt!!) szóval jelszót tudom de amikor belépek semmi sem elérhető egyedül a cmos ha rámegyek abba feltünik valami de azon kivül semmi a bios ba is van valami de csak egy asszem az a hard disk boot és utána press enter és arra is hiába rányomok semmi...ja és amikor babráltam az usb meghajtókat kikapcsoltam és nem lehet engedélyezni egész végig bilentyűvel kinlodtam el idáig..kérem valaki irjón hasznosat hogy ujra elérhetőek legyenek a beálitások és engedélyeshessem az usb meghajtókat!!

2015. júl. 10. 12:54
 1/1 anonim ***** válasza:
esetleg reseteld a biost úgy, hogy kiveszed az elemet belőle egy percre. (persze előtte áramtalanítsd a gépet)
2015. júl. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!