Vizuális effekteket tartalmazó videó készitése milyen programmal?
saját magamnak szeretnék olyan videókat, kis filmet csinálni amiben épületek dőlnek össze.
Én budapestről akarok olyat csinálni hogy egy hatalmas nagy hajó ketté tőri a lánchidat. Mindezt úgy hogy a kamera állást kedvemre tudom forgatni változtatni hogy honnan néz ki egy adott jelenet a legjobban. Szóval azt az adott tájat le modellezném. Ami nem olyan nehéz mert már több éve használok egy grafikus motort amivel játékokat lehet késziteni (cryengine 3)
Az épületek megalkotása nem nehéz már számomra csak az hogy hogyan kell megalkotni olyat hogy egy épület pl egy robbanás hatására minél élethűbben dőljön össze amibe a törmelékek széthullása is bele tartozik mindezt úgy hogy 3d-s környezetben legyen vagyis minden irányból szépen látszódjon az adott történés.
Szóval milyen programmal kell ezeket megcsinálni?
itt egy kép hogy milyenre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!