Realtek Audi Drivert és Intel Chipset Drivert letölthetem a realtek és az intel oldaláról is vagy csak az alaplapom oldaláról?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert néztem az ASUS oldalán az alaplapomhoz tartozó drivereket, de ott a legutolsó chipset driver és a realtek driver még 2014-es frissítés. A realtek oldalon és az Intel oldalán viszont 2015 júniusi illetve júliusi.2015. júl. 8. 13:57
1/1 anonim válasza:
Szerintem maradj a 2014-esnél...
Ha minden áron a legfrissebb driverek kellenek a gépedre, akkor Driver Booster 2. És nem 2.1. Azzal tudod mindet frissíteni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!