Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan csinálok pdf fájlt?

Soshy kérdése:

Hogyan csinálok pdf fájlt?

Figyelt kérdés
Iratokat kell bevigyek a gépbe. Be akarom szkennelni, és valahogy az Adobe Reader-rel megnyitni, és lementeni. Lehet nem világosan fogalmaztam meg a kérdést, de elég sürgősen kellene.

2015. júl. 8. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszkenneled, és pdf-ként mented. Tulajdonképp ennyi.
2015. júl. 8. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kell egy pdf printer
2015. júl. 8. 14:04
 3/7 A kérdező kommentje:
letöltöttem a pdf printert. de most sem találtam meg, hogyan tudom megnyitni a nyomtatóból a fájlt :)
2015. júl. 8. 14:23
 4/7 tabaki ***** válasza:

Ööö... mit akarsz a nyomtatóból megnyitni? Gondolom, akármelyik képkezelővel kéne megnyitnod, és onnan PDF-be „nyomtatnod”.

Egyébként Word, LibreOffice vagy OpenOffice nincs a gépeden? Mert abban beilleszted képként, utána mented PDF-be. Gimp vagy Inkscape is megcsinálja, ha jól emlékszem, még az IrfanView is.

Ha szövegként szeretnéd tárolni, az más tészta, akkor előbb át kell alakítanod valami OCR-programmal.

2015. júl. 8. 14:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval :D van 3 oldalam lapon. Ezt a 3 oldalt akarom bevinni a gépbe. De úgy kell, hogy a 3 oldal ne külön-külön legyenek, hanem, hogy egy fájlban legyen mind a 3 oldal.
2015. júl. 8. 14:50
 6/7 A kérdező kommentje:
jah, és el kell küldjem a fájlt majd.
2015. júl. 8. 14:50
 7/7 belapus ***** válasza:

Ha csak képként tudsz szkennelni, akkor használhatod a Bullzip PDF nyomtatót, amivel - elvileg - össze lehet fűzni a dokumentumokat.

[link]

Jobb klikk a képen - Nyomtatás - kiválasztod a Bullzipet - elnevezed a nyomtatványt - OK.

A következőnél bejelölöd a hozzáfűzést, és megadod azt a nevet, amelyen elmentetted az előzőt .

2015. júl. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!