Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A sorszám (42) nem található...

Adamhu99 kérdése:

A sorszám (42) nem található a DLL-ben (C:\Windows\SYSTEM32\xlive. Dll). A Star Wars nem indul el. Hogy oldjam meg a hibát?

Figyelt kérdés

A Star Wars The Clon Wars megvan már egy ideje. De soha nem bírtam futtatni mert ezt a hibát írja ki mindig.

Már töltöttem le xlive-t próbáltam crackelést is, de semmi.

Megnéztem azt a helyet amit megadott "C:\Windows\SYSTEM32\xlive.dll", de nem volt a SYSTEM32-ben ilyen fájl.

2015. júl. 8. 13:19
1 2
 1/11 Brenya ***** válasza:
Ez valami telepítési hiba(hiányzik a "dll"). Próbáld újra telepíteni(előtte távolítsd el).
2015. júl. 8. 13:29
 2/11 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem, de még mindig ugyan azt írja ki.
2015. júl. 8. 15:14
 3/11 Brenya ***** válasza:
Több infó kéne(gép-op rendszer,játék).
2015. júl. 9. 08:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Gép: OS:Win8.1

processzor: intel inside pentium

RAM 4 GB DDR3 L Memory (azt nem tudom hegy ez most 4 GB RAM vagy 4*3=12 GB RAM, mivel DDR3)

Játék: 2008-as a játék

Eredeti.

OS:WinXP és Vista (igen, ezzel gondoltam, hogy lesz kompatibilitási hiba, de nem ez lesz a hiba, mert azt is megcsináltam hátha az lesz a gond, de nem)

XP-n 1GB RAM, Vista-n 2 GB RAM szükséges

Videó kártya: Nividia 7300 GS vagy nagyobb/jobb (or better)

ATI X1600 or better

A régi gépemen (WinXP), ami kb. van vagy 6-7 éves 2 GB RAM-mal rendelkezik, olyan 2-3 éve megpróbáltam feltelepíteni és volt valami hiba, ma újra felraktam rá a játékot és ugyan az a hiba, ami a fent említett gépnél van...

2015. júl. 9. 10:11
 5/11 Brenya ***** válasza:
A gépigénynél azt is olvastam, hogy a windows live-on aktiválni kell.
2015. júl. 9. 10:33
 6/11 Brenya ***** válasza:
Esetleg tégy egy próbát ezzel csak körültekintően.: [link]
2015. júl. 9. 10:36
 7/11 A kérdező kommentje:

Az nincs kizárva. De amikor próbáltam belépni a Windows Live-ba csak töltött-töltött és töltött (gondolom). Egy idő után meg kiírta hogy ERROR (nem tud kapcsolódni a weboldalhoz, tehát be se tudok lépni hogy aktiválhassam).

A linket amit küldtél átolvastam (fordítóval, mert csak magyarul meg németül beszélek). Letölthetem, de ez javítja a dll fájlokat, nekem pedig nincs is meg az a fájl, amit elvileg javítani akar a program.

Valahogy megpróbálok belépni a Live-ba hátha sikerül megoldani a problémát.

De amúgy már régóta hálózati hibával szenvedek, szóval nem ez az első eset hogy nem kapcsolódik...

2015. júl. 9. 11:03
 8/11 Brenya ***** válasza:
Akkor először a hálózati hibát kéne megoldani(másként nehéz lesz a windows live-ot használni).
2015. júl. 9. 12:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, hogy ez olyan egyik napról a másikra dolog. Családommal elmentünk egy 3 napos kirándulásra (1 éve) és amikor visszajöttünk már pár helyre nem bírt csatlakozni, de a net meg minden más megy. Eddig ment pl.: Battlefield 2 multyplayer, amikor visszajöttünk a kirándulásról már nem, de a WoT az ment ugyanúgy, ahogy az előtt... És nem tudom hogy miért. Semmit nem állítottunk se a routeren (ami már megvan vagy 2. éve, tehát ez se lehet a probléma forrása, szerintem), se a modemen, semmin. Már azóta modemet is cseréltünk, de nem oldódott meg a probléma.
2015. júl. 9. 14:18
 10/11 Brenya ***** válasza:
Ha nem tud csatlakozni az lehet szerver hiba is. Azért ha van lehetőség kipróbálnék egy másik routert+le ellenőrizném a kábeleket(semmi sem örök). És nálam a szolgáltató rendszerében lévő hiba miatt volt hasonló(ment a net de össze-vissza időközönként szétkapcsolt,megszakadt).
2015. júl. 10. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!