A sorszám (42) nem található a DLL-ben (C:\Windows\SYSTEM32\xlive. Dll). A Star Wars nem indul el. Hogy oldjam meg a hibát?
A Star Wars The Clon Wars megvan már egy ideje. De soha nem bírtam futtatni mert ezt a hibát írja ki mindig.
Már töltöttem le xlive-t próbáltam crackelést is, de semmi.
Megnéztem azt a helyet amit megadott "C:\Windows\SYSTEM32\xlive.dll", de nem volt a SYSTEM32-ben ilyen fájl.
Gép: OS:Win8.1
processzor: intel inside pentium
RAM 4 GB DDR3 L Memory (azt nem tudom hegy ez most 4 GB RAM vagy 4*3=12 GB RAM, mivel DDR3)
Játék: 2008-as a játék
Eredeti.
OS:WinXP és Vista (igen, ezzel gondoltam, hogy lesz kompatibilitási hiba, de nem ez lesz a hiba, mert azt is megcsináltam hátha az lesz a gond, de nem)
XP-n 1GB RAM, Vista-n 2 GB RAM szükséges
Videó kártya: Nividia 7300 GS vagy nagyobb/jobb (or better)
ATI X1600 or better
A régi gépemen (WinXP), ami kb. van vagy 6-7 éves 2 GB RAM-mal rendelkezik, olyan 2-3 éve megpróbáltam feltelepíteni és volt valami hiba, ma újra felraktam rá a játékot és ugyan az a hiba, ami a fent említett gépnél van...
Az nincs kizárva. De amikor próbáltam belépni a Windows Live-ba csak töltött-töltött és töltött (gondolom). Egy idő után meg kiírta hogy ERROR (nem tud kapcsolódni a weboldalhoz, tehát be se tudok lépni hogy aktiválhassam).
A linket amit küldtél átolvastam (fordítóval, mert csak magyarul meg németül beszélek). Letölthetem, de ez javítja a dll fájlokat, nekem pedig nincs is meg az a fájl, amit elvileg javítani akar a program.
Valahogy megpróbálok belépni a Live-ba hátha sikerül megoldani a problémát.
De amúgy már régóta hálózati hibával szenvedek, szóval nem ez az első eset hogy nem kapcsolódik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!