Van ingyenes szövegszerkesztő, mely kezeli az RTF élőfej és élőláb funkciókat is?
Válaszolna olyan is a kérdésre, akinek agya is van és tudja a választ?
Nagyon nehéz rájönni, hogy, bár nem írtam bele a kérdésbe, konkrétumokra lennék kíváncsi, nem barkochpázni akarok. Tudom, az emberek többsége érti ezt, de néhány ember, aki játssza az értetlenkedőt, szintén rontja itt a levevőt.
OFF:
Datubber pontosan a kérdésedre válaszolt: azt kérdezted, hogy van-e, nem azt, hogy melyik az. ;)
ON:
Libreoffice: [link]
LibreOffice minden MSOffice funkciót tud, minden ilyen formátumra menthető, mindent megnyit. Ingyenes.
Innen letölthető ez a két fáj (előbb a nagyot, aztán a nyelvi fájl kell telepíteni).
LibreOffice Writer, ez a szövegszerkesztője.
Impress ugyanaz, mint a Power Point
Calc ugyanaz, mint az Excel.
Ezen az oldalon lehet kérdezni:
Hát akkor gyengébbek kedvéért.
LibreOffice Writer szövegszerkesztőben menthetsz .RTF-re. Van élőfej és élőláb is benne.
Menűben: Formátum/Lábjegyzetek és végjegyzetek beállításai.
Remélem, érthető voltam.
8. Köszi, ment a felpontozás. Már elsőre is érthető volt. Nem ellened volt kifogásom.
Csak a hülye nem tudja vagy nem akarja kitalálni, hogy nem igen/nem válaszokat várnak itt a kérdezők, hanem többet. A hétköznapi beszélgetésekben is teszünk fel úgy eldöntendő kérdéseket, hogy mindkét fél tudja, hogy hosszabb választ várunk. Aki ezzel nincs tisztában, az remeteként nőtt fel a társadalomtól távol.
Délután itt 5 eldöntendő kérdést is láttam kiírva és teljesen egyértelmű volt, milyen válaszokat várnak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!