Miért akadoznak a játékok?
Figyelt kérdés
eddig jó volt pl a juiced 2, most újraraktam és nagyon szaggat.2015. júl. 6. 18:55
1/7 anonim válasza:
A rendszert raktad újra, vagy a játékot? Elképzelhető hogy az újratelepítés során más grafikai beállításon van, amit már nem bír a géped. És friss drivereket tegyél fel.
2/7 A kérdező kommentje:
vadi új a vidi kártya, drivert is felraktam, egyébként a gépet raktam újr
a
2015. júl. 6. 19:08
3/7 anonim válasza:
Ha akad akkor ram hiány van azt is számold bele h a gépen lévő cuccok is zabálnak ramot nem csak az OS.
Vegyél egy 2 GB-t az kb 5 E és jobb lesz.
4/7 anonim válasza:
Milyen kártyát milyenre cseréltél?
5/7 A kérdező kommentje:
De nem érted? Megvettem a kártyát,feltettem, szépen futott, újratettem a gépet és szarul fut. semmit nem vettem bele csak vidi kártyát. amúgy 2gb ddr3
2015. júl. 6. 23:21
6/7 anonim válasza:
2 GB DDR3 kb. nem jelent semmit, ez nem egy név vagy típus.
Telepíts fel minden alaplap lemezén található drivert, illetve a legfrissebb videodrivert is.
Próbáld lentebb venni a grafikát.
7/7 A kérdező kommentje:
Nvidia. igazából nem az én sztorim,csak mondta a haverom,hogy E/1-be írjam ki. Ő nem tudja kiírni, mert nincs internetje. Tényleg! Arra nem tudtok valami megoldást? Egyszerűen elment a netje és nem jön vissza.
2015. júl. 7. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!