Miért telepitt fel csak néhány programot a windowsom?
Figyelt kérdés
Nemrég (kb 6 hónapja) újraraktam a windowst. Előtte bármit letöltöttem elindult és szépen futott. Azonban az újrainstalállás után példának okáért a skypeot feltelepitti, de amikor belelépnék a program befagy és kiléptet. Ugyanez a helyzet a WinRAR-al, a TeamViewerrel, és egy két egyéb programmal is. Körülbelül 10ből 3-4 alkalommal, fut úgy a program ahogy kell neki és nem fagy be, vagy fel sem telepitti a kifagyás végett. Azóta sem tudtam felrakni a problémás programokat. Például az uTorrentből is csak a régebbi verziót tudtam felrakni. 32 bites a rendszerem és az ennek megfelelő telepittőt is töltöm le, de egyszerűen nemtudom mi lehet a baja. A válaszokat előre is köszönöm :)2015. júl. 6. 18:30
1/2 anonim válasza:
Próbálj csinálni megint egy tiszta telepítést.
2/2 A kérdező kommentje:
Ha simán úgy telepittem fel, hogy mindent az ajánlott/gyári opción hagyok akkor minden szükséges fájlt, leszed majd magának ami kell majd a programok telepitéséhez? :)
2015. júl. 8. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!