AC 1-hez van már magyarítás?
Nincs, mert nem tudnak hozzá.
Legalábbis én így tudom.
Nem arról van szó, hanem a szöveges fájlokat nem tudják megnyitni, ez valahol le is van írva, mert rohadt sokan kérték.
Ugyan ez van a Red Dead Redemption-nel is, hogy nem tudják megcsinálni, nekem meg ezért fáj a szívem.
Azért nem készült hozzá magyarítás, mivel nincs mit lefordítani. A menürendszeren kívül más feliratot nem nagyon tartalmaz a játék. De készült hozzá szövegkönyv ( [link] ) és magyar feliratos végigjátszás ( https://www.youtube.com/user/assassinscreedhunsub ).
A fordítást Steve Q készítette, akinek a második rész magyarítását is köszönhetjük. Emellett a többi rész fordításában is részt vett.
Steve Q - "Assassin's Creed végigjátszás magyar felirattal. Nem teljes, kizárólag a sztori könnyebb megérthetősége miatt készült. A játékhoz magyarítás készítése technikai akadályok és a párbeszédek in-game feliratozásának hiánya miatt NEM megoldható."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!