Gond van a partícióimmal. Hogyan tudnék a D-ből legalább 150GB-ot átteni a C-re úgy hogy ne veszítsek közben el adatokat? Az op. Rendszer Win7 32bit
Jelenleg így néz ki C:127,89GB (elsődleges p. , rendszer, indítás, lap. Fájl, aktív, összeomlási memokép, elsődleges p. ) D:337,77GB (elsődleges p. ) és van egy 101MB nem lefoglalt terület
A zsugorítást megtaláltam de nem mertem tovább folytatni mert nemtom hogy így kell e csinálni, vagy netán külön programot kell ehhez letölteni?
Beírod a start menö keresőbe, hogy partíció, rámész az első találatra és ott.
Egyik kötetet zsugorítod, majd a másikhoz hozzáadod a lefoglalatlan területet.
Köszönöm rosszabb a helyzet mint volt.
Gondolom egyikőtök sem csinált még ilyet.
Jah több segítséget inkább nem kérek,köszi :D
Nem tudom mit csináltál, de ha gondolod, TeamViewer távvezérléssel segíthetek. Külön telepített particionáló programmal biztosan meg lehet csinálni, de én lehetőség szerint ezeket kerülöm. Magam részéről a bonyolultabb de biztonságosabb, bármilyen erre a célra utólag telepített program nélkül elvégezhető módszert alkalmazom. A beépített lemezkezelőt használom.
Valahová már régebben leírtam részletesen a módját, de nem ígérem, hogy nekiállok megkeresni. Azonban a távvezérlés adott, jelezd, ha érdekel.
A 101MB nem lefoglalt terület nincs jobbra, közvetlenül a C meghajtó mellett, ugye? Ezért nem tudod hozzáadni a C meghajtóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!