Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok semmit sem...

Miért nem tudok semmit sem telepíteni friss xp-re?

Figyelt kérdés

Már a második xp-t telepítem fel. Frissen telepített rendszerre próbálok pár alapvető programot, alkalmazást feltenni, mint pl. : Chrome, Skype stb.

Miután az adott exe fájlra duplán kattintok nem történik semmi. Vagy a Skype telepítésénél meg hibajelentés küldéssel leáll.

Korábban még nem találkoztam ilyen problémával.

Az updates és a szűz sp3 is ezt csinálja.

A gépen egyébként régen is xp volt.

2015. júl. 5. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Drivereket is feltetted?
2015. júl. 5. 10:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen. Az az első, hogy a lan, vga, hangkártya stb. drivert felteszem. Még addig is rendben van minden.
2015. júl. 5. 10:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Chipset is fent van akkor?
2015. júl. 5. 17:46
 4/6 SimkoL ***** válasza:
Az újabb verziójú Chrome nem fut el olyan gépen aminek a processzora nem támogatja az SSE2 utasításkészletet. Intel P4-től és AMD64-től felfelé van, az MMX le(ki)váltására készült: [link]
2015. júl. 5. 18:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszadónak igaza van, azóta már én is rájöttem.

Az SSE2 támogatás hiánya miatt jó 4-5 alkalmazást, programot nem tudtam feltelepíteni. (Persze vannak alternatívák szerencsére.)

2015. júl. 22. 11:49
 6/6 valaszoloknokedli válasza:
Azért mert a windows xp már nem támogat semmit.. ajánlom hogy telepíts fel a windows 7-et..
2016. máj. 25. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!