Van egy hd . Mov film, aminek nem megy a hangja KmPlayernél. AAC kodekes, mit lehetne csinálni? Nem szeretném lecserélni.
Elvileg vinnie kellene, próbálj ki más lejátszókat is. Ha sehogy nem megy a többi aac-s film pedig igen, akkor ezzel van valami, lehet, hogy csak csend van az egész hangsávon vagy csak nagyon halk.
Egyébként mov nem egy igazán jó és elterjedt konténer manapság, azt is kipróbálhatod, hogy átrakod mkv vagy mp4 konténerbe, ehhez nem kell átkódolni, könnyen megvan és azokat hátha viszi. Mkvmerge (mkvtoolnix-al természetesen, mert a merge csak egy frontend) vagy mp4-hez avidemux vagy yamb vagy bármi.
Ne használj KMplayert (mindenféle szemetet telepít a böngésződbe), ne használj kodekeket (tönkretehetik a géped). Használj modern médialejátszókat:
Potplayer (ugyanaz, mint a KM, csak biztonságos és jól működik)
VLC
MPC-HC
Köszi. Milyen szemétre gondolsz?
Megnézem amiket mondtál.
Köszi.
Én a 2.9.4-es KmPlayert használom, de azért mert nem tetszett a sok csili-vili a későbbi verziókban.
Lehet így megúsztam amiket írsz. Telepítésnél oda kell figyelni, azt tudom a réginél is a toolbarok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!