Ha megvettem egy idegentől PC-n a FIFA15-öt és már be van Originezve akkor ha letörli a játékot, tudom úgy használni mint ha soha nem lett volna használva?
Figyelt kérdés
Nos bővebben, ha az ember akitől megvettem a fifát, és már be van reggelve originra vele akkor csak az ő profiljával tudok játszani, ez eddig oké, de ha törölné a játékok közül, és én a saját profilomban tudnám úgy használni, hogy ne írja azt, hogy a "kulcs használatban" vagy esetleg ha letörli a teljes originjét akkor múködhet?2015. júl. 2. 09:34
1/2 anonim válasza:
Origines játékot csak úgy lehet venni, hogy fiókkal és hozzá tartozó email címmel együtt. Nem megvetted a játékot, csak kifizettél érte egy csomó pénzt és bérled, bármikor jelszót vált originen és annyi, nem játszol vele addig, amíg meg nem veszed.
2/2 A kérdező kommentje:
és mondjuk email címet lehetne változtatni? mert ide adta a fiókját, egyedül csak a fifa van neki, és mondta, hogy használjam nyugodtan
2015. júl. 2. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!